Boerin Spanje

Een groot zwembad

We zijn alweer een maand verder en nog steeds is niet alles in en om het huis afgerond. De meubels en de keuken zijn gekocht en de slaapbank en de linnenkast staan prachtig in het huis. De keukenkastjes zijn in elkaar gezet, maar het blijkt toch niet zo heel simpel te zijn om de gehele keuken zelf te plaatsen. Ik heb dus een kennis van een kennis gevraagd me te helpen, iemand die er verstand van heeft en weet wat hij doet. Afgelopen woensdag zou de keuken worden geplaatst, helaas was mijn finca door de hevige regenval niet bereikbaar. Ook de aannemer kon dus niet komen voor de afronding. Dit alles betekent vooral dat ik heen en weer pendel tussen het huis en de camper.

Ik slaap wel in het huis, maar haal de koffie en het eten uit de camper. Ook mijn kleding is nog in de camper omdat de linnenkast vol zit met spullen voor het huis en de keuken. En na een zeer, zeer hevige regenbui met onweer die we gisteren hebben gehad, en die mijn grond omtoverde in een mega groot zwembad compleet met golfslag, is het hout voor de kachel op en warmen de honden en ik ons in de camper, waar de gaskachel me gelukkig niet in de steek laat. De weersverwachting is goed voor de komende week, hopelijk kan ik dan van de camper mijn vakantieverblijf maken en woon ik in een huis dat helemaal af is. Of ben ik na 2 jaar en 2 maanden nog steeds een naĆÆeve dromer?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *