Boerin Spanje

Kittens in tha house

Ruim 2 weken terug was ik bij mijn Spaanse vriendin op visite met de vraag of zij voor mij een bedrijf wilde bellen. Mijn Spaans is absoluut nog steeds niet goed genoeg voor een gesprek met een bedrijf. Na het gesprek (wat uiteraard niet soepel verliep, want het is Spanje) zei ze dat ze 5 kittens had waarvan de moeder was doodgereden door een auto. Oeps!! Ze waren nog zo klein en zwak. Ik wist niet eens dat katjes zo klein konden zijn. Mijn vriendin heeft een baan en kon maar moeilijk voor ze zorgen. Ik heb geen baan, geen geld maar alle tijd, dus nam ik ze mee naar huis. 5 kleine kittens die ik met 2 handen gewoon tegelijk vast kon houden…

Nu zijn we ruim 2 weken verder. 2 kittens hebben het niet gered en zijn overleden. 2 kittens doen het super goed en zijn echt broer en zus, dagen elkaar uit in spel en rennen het snelst om mijn aandacht. 1 kitten eet nog slecht, de kleine Pip. Ze lijkt niet van de melk te houden, maar wel van aandacht. Ze ligt graag heel dicht tegen me aan en wil geknuffeld worden, maar ik heb toch liever dat ze wat meer eet om sterker te worden. 

Het hele huis is nu een dierencentrum geworden, maar ik vind het fantastisch. Kittens zijn heel erg veel werk, zeker met 2 honden erbij, maar ik ben zo blij dat ik de kans heb gekregen om de ontwikkeling te zien. Ze spelen, ze stoeien, ze worden langzaam zindelijk en moeten van de melk overgaan op brokjes. Zoveel te doen in het nog zo korte leven van die kleine vriendjes. De dames Sky en Pip en hun super zachtaardige broertje Rox. Ik ben dol op die kleintjes, maar over een week of 3 gaan ze wel weer weg. Hopelijk naar hun forever home. Ik doe mijn best er 3 kanjers van te maken! Mijn streven is ze deze 5 a 6 weken de basis te geven die ze de rest van hun leven nodig zullen hebben. Ze zullen in ieder geval nooit bang voor honden zijn.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *