Boerin Spanje

Nieuw jaar, nieuwe kansen

Allereerst de allerbeste wensen voor jullie, ik hoop dat 2022 een positief en gezond jaar voor je zal worden. Misschien dat je dit jaar je dromen waar zult gaan maken, dan wens ik je veel succes. Ook als je nog wat meer tijd nodig hebt voordat je je hart kunt gaan volgen, heel erg veel plezier met de voorbereidingen. En wanneer je tevreden en gelukkig bent met je huidige leven, dan is het voor jou misschien je droom om dat geluk vast te houden. 

In goede voornemens op 1 januari geloof ik zelf niet. Als je ergens niet gelukkig mee bent kun je het ook de volgende dag al proberen te veranderen. Want elke dag is er een en van uitstel komt vaak afstel. En mocht het niet meteen lukken, dan kun je het gewoon later weer proberen. Je leven aanpassen, omgooien of veranderen is niet zomaar iets, het vergt kracht, moed en doorzettingsvermogen. Of je nu wilt stoppen met roken, een andere baan wilt, voor het eerst op jezelf gaat wonen of gaat emigreren. Doe het stapje voor stapje; een ding tegelijk zodat je het overzicht kunt bewaren. Geniet van het proces, ook bij tegenslagen, en vier de vorderingen, dat is zo belangrijk. 

Maak er jouw jaar van en blijf gezond.

Een gedachte aan “Nieuw jaar, nieuwe kansen

  1. Petra

    Precies…klein beginnen. Want je kunt altijd nog groter en beter. Eerst een jaar uitproberen en wennen is mijn gedachten gang. Wij zijn ook klein begonnen.

    Succes in 2022!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *